Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. U poslovnom segmentu je više naglašeno vaše lično nezadovoljstvo, nego što su situacije na bilo koji način po vas loše. Možda se kajete zato što niste reagovali na vrijeme po nekim pitanjima ili smatrate da je sve to moglo i mnogo bolje, da niste dali svoje pune kapacitete i da su neke šanse propuštene. Kontakt sa pojedinim saradnicima vas prilično iscrpljuje, ali se i vi u ovoj sedmici prema onima sa kojima radite možete postaviti zahtjevno i komplikovano. Neki dogovori se ipak mogu pokrenuti, saslušajte prijedloge i razmislite o njima.

Ljubav. Minimum dvije osobe su u vašoj blizini trenutno. Pokušavali ste u prethodnom periodu da balansirate i da održavate laku komunikaciju sa obje, ali primjećujete da se sve više okrećete ka onoj sa kojom vas razgovori uveseljavaju, ispunjavaju pozitivnom energijom i čine da se osjećate posebno i poželjno. U ovoj sedmici možete sa njom otpočeti i sa susretima, gdje se može probuditi velika strast i zadovoljstvo. Moguće je da iz nekog razloga, vi ili druga strana, želite da za sada sve ovo ostane u tajnosti. U emotivnim relacijama Vage su sklone da više vremena posvećuju sebi i svojim prijateljima nego partneru. Smatrate da se voljena osoba ne trudi dovoljno oko vas i svjesno ćete je malo zanemariti, da biste vidjeli kakva će biti njena reakcija.

Zdravlje. Zdravstveni segment – onako, ni tamo ni ovamo. Čas ste odlično, čas ste u energetskom padu. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info