Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Situacije vam u poslovnom segmentu baš idu naruku u ovom periodu. Očigledno je da se sav trud koji ste ulagali do sada isplatio, jer ste sa svih strana obasuti ponudama i mogućnostima za neke vrlo korektne dogovore. Ove sedmice možete stupiti u kontakt sa osobama koje svojim uticajem mogu veoma da vam pomognu ili da vas usmjere u pravom pravcu. Bilo bi dobro da se ne rasipate na mnogo strana i da ne pokušavate da šest poslova radite odjednom. Fokusirajte se na ono što vam je najbitnije ili ono za šta vidite da obećava.

Ljubav. Period lijepih i podsticajnih dešavanja na ljubavnom planu se nastavlja kod slobodnih pripadnika ovog znaka. Sigurno je da su mnogi zainteresovani za vas, a jedna osoba će vam, naročito od drugog dijela sedmice, posebno skrenuti pažnju na sebe. Odavno se niste tako dobro osjećali u nečijem društvu i ne skidate osmijeh sa lica. Ako ste “mladi i ludi” i nemate namjeru da se ozbiljnije vezujete, sve vam je otvoreno za više neobaveznih kontakata i povremenih pričica. Ako ste zauzeti, s jedne strane svjesni ste da ste vi i partner u mnogo boljem periodu nego ranije, da vam voljena osoba izlazi u susret po svim pitanjima i teži potpunom skladu sa vama, dok sa druge vi kao da ne uspijevate da prevaziđete neke barijere koje vučete iz situacija koje su se izdogađale u proteklom periodu. Opustite se malo.

Zdravlje. Starijima problemi sa želucem, probavnim dijelom. Kod mlađe populacije – povremeno statičnost, nedefinisan umor i gubici energije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info