Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Čini vam se da se sve odvija suviše sporo, da se neke prepreke non stop postavljaju ispred vas i da konstantno morate da ulažete maksimum snage da bi sve funkcionisalo iole kako treba. Iako rezultatima svog rada možda u ovom periodu niste najzadovoljniji ipak, ako pogledate objektivno, dosta toga ide baš po vašim zamislima. Tokom ove sedmice očekujte i neke značajnije kontakte i ljude koji će tražiti da se sastanu i dogovore sa vama oko potencijalnih poslovnih projekata. Sa saradnicima održavajte korektan odnos.

Ljubav. Ako ste slobodni, sigurno je da ste raspoloženi, jer se u vašoj blizini nalaze osobe sa kojima imate zanimljivu komunikaciju i ona “peckanja” koja vi toliko volite. Međutim i sami ste svjesni da ništa od onoga što se događa trenutno ne vuče u nekom ozbiljnijem pravcu. Nije ni to problem, za sada vam je i ovo dovoljno. Neki od vas su se upleli u neobavezne šeme u kojima zaista uživaju – spojili ste lijepo i korisno, imate svoju slobodu, a sa druge strane, ispunjeni ste i srećni. U vašim emotivnim relacijama komunikacija je sada dobra i samo povremeno se javljaju trzavice sa kojima ste se mučili u proteklom periodu. Doduše, povremeno vam se čini da se odnos zasniva jedino na vašem trudu i da voljena osoba ne ulaže veće napore za očuvanje veze.

Zdravlje. Potrebno vam je kretanje, rekreacija, ma makar šetnja – bilo šta što će vas u isto vrijeme opuštati i čuvati od stresa, a i obnavljati vašu energiju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info