Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Potrebna je maksimalna odgovornost u poslovnom segmentu – ne opuštajte se, jer ste postigli samo jedan dio od onoga što ste planirali. Neke stvari su se definitivno pokrenule i jasno vam je da sve ide u pravcu koji priželjkujete, ali još uvek se morate truditi i potencirati na onome što želite. Dobro je što imate trenutno jaku podršku i neke ljude koji stoje “iza vas” pa se slobodno oslonite na njihove savjete i prijedloge. Stvari će ubrzo početi da se rješavaju u vašu korist.

Ljubav. Kod usamljenih Riba imamo dvojaku situaciju – ili se sve više upetljavate u neku tajnu priču, koja postaje sve podsticajnija po vas ili pak pokušavate da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam se jako dopada, ali sa vrlo promjenjivim uspjehom. Ako ste od ovih drugih, sigurno je da nemate namjeru da tek tako odustanete i trudićete se da priču koja vas interesuje i pokrenete. Od drugog dijela sedmice komunikacija će se pokrenuti pa, svakako, nastavite dalje. U vašim emotivnim relacijama, i pored manjka vremena, i partner i vi se trudite da unaprijedite vašu vezu. Doduše, kratkotrajni momenti zadovoljstva vas ne ispunjavaju u potpunosti, ali svjesni ste da sada trenutno ni ne može bolje. Pokrenite priče o nekim pitanjima koja su unosila pometnju u vašem odnosu u proteklom periodu.

Zdravlje. Za vikend Sunce ulazi u vaš znak i sigurno je da ćete u narednom periodu mnogo jače krenuti da se dižete u zdravstvenom segmentu. Do tada – više odmora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info