Rak: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, krenuće od samog početka radne sedmice. Ovo ne mora da znači da će biti bilo kakavih rasprava, ali jednostavno kao da nećete uspijevati da pronađete zajednički jezik sa njima. Mogu se pojaviti i okolnosti koje će vam otežavati svakodnevnicu pa bi prvi dio sedmice najbolje bilo posvetiti se maksimalno obavezama i truditi se da nekako uhvatite tempo. Ovo sedmice kao da možete izvojevati samo neke male pobjede. Bolje i to nego ništa.

Ljubav. Neko iz kruga prijatelja može vas upoznati sa osobom koja će vam na prvi pogled biti dosta interesantna. Možda sada nemate dovoljno vremena da joj posvetite svoju punu pažnju, ali ćete se truditi makar da održavate komunikaciju, a i vama će razgovori sa njom pomagati da prevaziđete tjeskobnu svakodnevnicu. Doduše, neki od vas će poželjeti da jedno prijateljstvo pretvore u nešto više od toga – tu budite sigurni da znate šta želite i šta osjećate, da ne biste izgubili i ljubav i prijatelja. Za zauzete ovo baš i nije neka najpodsticajnija sedmica. Kao da u ovom periodu non stop idete gore-dole, kada je odnos sa partnerom u pitanju. Negativne i pozitivne faze se stalno smjenjuju pa to ni sada neće biti izuzetak od pravila. Pogotovo je prvi dio sedmice komplikovan.

Zdravlje. Mnogo sitnih problema i prolaznih tegoba koje će najviše iritirati, ali se neće u većoj mjeri odraziti na zdravstvenu situaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info