Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Opadajući Mjesec u polju odnosa sa kolegama, svakodnevnih obaveza i odgovornosti govori da biste ove sedmice svoju pažnju trebali da usmjerite na ovaj segment. I sami ste primijetili da ste u posljednje vrijeme impulsivni, da lako padate u vatru i zato se potrudite da odnosi sa onima sa kojima radite ne trpe zbog toga. Generalno, energiju koju sada nosite najviše uložite u završetak otpočetih poslova, ali i u otvaranje novih saradničkih odnosa. Odlično vrijeme za pokretanje onoga što ste planirali.

Ljubav. I sami znate da ponekad umijete biti baš naivni kada je ljubav u pitanju. U potpunosti ste se “zapalili” za jednu osobu i smatrate da bolja od nje ne postoji na kugli zemaljskoj. Ipak, mogli biste ponešto i da naučite iz svojih prošlih grešaka i da joj ne otvorite, baš širom, vrata svog srca. Ne kažemo da ne treba da se prepustite i da uživate u flertu i u svemu što se dešava sa datom osobom već samo da sačuvate djelić zdravog razuma. A oni koju su već u vezi ili braku: sigurno imate mnogo obaveza na poslu i dosta toga vam odvlači pažnju od partnera, ali nemojte dozvoliti da drago biće u potpunosti zanemarite. Napravite voljenoj osobi neko lijepo iznenađenje, obradujte je i posvetite joj svoje vrijeme. Koliko uložite u odnos, toliko će vam se vratiti – ne zaboravite to.

Zdravlje. Prva polovina sedmice je zahtjevna i možete gurati sebe do krajnjih granica. Potrudite se da odvojite dovoljno vremena i za odmor i dobar san.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info