Lav: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Zaista niste u nekom podsticajnom raspoloženju i pomalo vam je mučno da obavljate čak i one najprostije, svakodnevne obaveze. Nemojte svojim trenutnim nedostatkom elana ugroziti neke dogovore ili svoje poslovne relacije. Trgnite se malo i prionite na posao. U drugom dijelu sedmice ćete malo “živnuti” i pokrenuti se – taman na vrijeme da se potrudite oko nekih dogovora koji bi se mogli pokazati kao povoljni. Stižu vam informacije koje vas interesuju i koje ste dugo čekali.

Ljubav. Ili vi ove sedmice niste “u fazonu” za neka jača dešavanja na emotivnom planu ili vam se jednostavno ne ukazuju prave prilike. Radije ćete vrijeme posvetiti svojim prijateljima i druženju sa njima. Doduše, neki od vas će održavati povremene kontakte sa osobama sa kojima se viđaju na neobaveznoj bazi. Kao da prostor za “ona prava” dešavanja na polju ljubavi nikako da se otvori pred vama. Samo polako i to će se dogoditi, nadamo se – vrlo brzo. Svakodnevnica sa emotivnim partnerom je postala pomalo neinspirativna za vas i radije se okrećete svojim obavezama, poslovnom i materijalnom planu. Trzavica između vas dvoje neće biti i ovo vrijeme biste jedino mogli iskoristiti da napravite neke planove za naredni period.

Zdravlje. Potrebna vam je promjena da biste se osjećali bolje – promjena u načinu ishrane, u životnim navikama – potrebno vam je kretanje i rekreacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info