Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Najbitnije je da ne dozvolite da neki dogovori, koji su u proteklom periodu pokrenuti, sada dođu u fazu zastoja. Podsjetite neke ljude na sebe i na ono što ste planirali zajedno. Poslovni dogovori sada mogu profunkcionisati, mada nećete baš u potpunosti biti zadovoljni. Moguće je da ćete morati da ispoštujete neke uslove ili da je ovo saradnja koja ima unaprijed ugovoren, kraći rok trajanja. Period je kada morate “natjerati” sebe da budete u pokretu, angažovani i ne odustajati ako u početku naletite na odbijanje.

Ljubav. Ako ste slobodni, moguće je da se neka lijepa komunikacija pokrenula sa jednom osobom u proteklom periodu. I stala. Trenutno nema posebnih dešavanja na ovom planu – i vi i druga strana ste upetljani u neke svoje probleme i obaveze i samo rijetko uspijevate da ostvarite po koji razgovor. Niste zadovoljni što to tako funkcioniše, ali trenutno ne možete uraditi nešto naročito po ovom pitanju. Ne brinite se, ovaj kratkotrajan zastoj neće uticati na odnos u cjelosti. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka – vi i partner uspijevate da funkcionišete na dnevnom planu, ali kao da se sva vaša interesovanja sada svode samo na materijalni aspekt veze. Seksualni život trpi, a ni komunikacija nije baš uvijek kako treba. Potrudite se da pronađete više vremena jedno za drugo.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je kod mlađih Jarčeva više nego dobra. Starijima mogući problemi sa probavom ili lakše tegobe vezane za kičmu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info