Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Pokušavate da imate kontrolu nad situacijama u poslovnom segmentu, ali sa vrlo promjenjivim uspjehom. Događaji zahtijevaju od vas brzinu i kreativnost, a vi pokušavate da se držite neke ustaljene rutine i da radite u svom tempu – pažljivo i oprezno, korak po korak. Prihvatite pomoć i savjete koje vam drugi daju, jer ćete uspjeti da se organizujete bolje, a samim tim ispoštujete i sve svoje obaveze, kojih je u ovom periodu poprilično. Ne možete se fokusirati samo na jednu poslovnu situaciju, a druge zanemariti.

Ljubav. Niste zadovoljni svojim emotivnim životom, prošlost vas previše opterećuje i ne želite da pravite iste greške kao što ste to radili ranije. Ako postoji osoba koja vam se dopada, održavate povremenu komunikaciju sa njom, za koju ne možete da kažete da vam ne prija, ali kao da nikako ne uspijevate da se u potpunosti opustite i pokrenete nešto konkretnije. Talasi strasti koji vas mogu preplaviti od drugog dijela ove sedmice, možda će konačno doprinijeti tome da nešto počne zaista i da se dešava. U vašim emotivnim relacijama funkcionišete po principu – red rasprava, red mirenja u spavaćoj sobi. Za sada ovo koliko toliko funkcioniše, ali to tako neće moći da traje vječno. Partner vam zamjeri neke stvari i mogli biste da ga saslušate.

Zdravlje. Odliv energije kroz nervozu i stres najviše će se odraziti na vaš osjetljiv želudac i stomačni dio. Promijenite navike po pitanju ishrane, pokušajte da nađete dovoljno vremena za odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info