Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Ne zanemarujte svoje redovne obaveze, a ni ono što ste obećali poslovnim partnerima i saradnicima. Ne ostavljajte stvari za “neki drugi dan”, jer ćete samo nakupiti gomilu problema koje ćete poslije morati odjednom da rješavate. Popravite odnos sa kolegama, jer to sada možete. Pokrenite se po pitanju nekih svojih planova, jer ćete naići na korektne sagovornike i osobe koje vam mogu pomoći da svoje ideje sprovedete u djela. Imate podršku od strane nadređenih i prilično skladnu komunikaciju i razumijevanje.

Ljubav. Ako ste slobodni, vaši “osvajački” poduhvati i ove sedmice će uroditi plodom. Imate dobru komunikaciju sa pripadnicima suprotnog pola, lako stupate u kontakt sa onima koji vas interesuju i definitivno ste u periodu kada su srećne okolnosti u ljubavi na vašoj strani. Jedino što je potrebno jeste da se pokrenete, da se ne uvučete u jedan te isti “učmali” krug prijatelja ili u svoje poslovne obaveze. Potražite sreću i ona će potražiti vas! Ako emotivni partner non stop potencira na nekim problemima i situacijama iz prošlosti, shvatite da je tu potrebno da se aktivirate i što prije dođete do rješenja, a sada je to i te kako moguće. Savjet za vas je da voljenoj osobi priredite neko lijepo iznenađenje, da je obradujete sitnicom i popravite joj raspoloženje. Generalno – možete imati finu komunikaciju.

Zdravlje. Mlađi pripadnici ovog znaka – odlično. Kod starijih Blizanaca postoji potreba da malo srede svoje životne navike.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info