Bik: Sedmični horoskop za period od 13.02. do 20.02.2017.

0

Posao. Dileme i neriješene obaveze iz prethodnog perioda malo će vam praviti pometnju u prvim danima ove sedmice. Pokušajte da hladne glave prionete rješavanju onoga što je pred vama. Kontrolišite svoju nervozu, jer zbog nje možete samo praviti greške. Povoljne vijesti kreću već od sredine ovog perioda, informacije koje ste čekali dosta dugo ili pak dogovori o pokretanju novih partnerskih i saradničkih odnosa. Prijedlozi koji vam se u ovoj sedmici nude mogu se pokazati kao vrlo interesantni.

Ljubav. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada biće u kratkom zastoju u prvim danima ove sedmice ili ćete pak biti onemogućeni da se dogovorite oko susreta. Nemojte se nervirati ako vas neke okolnosti sputavaju da se vidite što prije i prepustite da druga strana “grabi” i trudi se oko vas. Evidentno je da bi pred kraj sedmice, možda i za vikend, moglo doći do susreta koji bi se pokazao kao jako zanimljiv i inspirativan. Ako ste u emotivnom odnosu, a trenutno niste zadovoljni partnerovim ponašanjem, moguće je da ćete potražiti zanimaciju sa strane i otpočeti jaču komunikaciju i kontakt sa nekim preko posla. Generalno – u emotivnim vezama partner će tek pred kraj sedmice pronaći malo vremena za vas. Pitanje je da li će vam to biti dovoljno.

Zdravlje. Starija populacija Bikova može imati problema sa probavom ili sa variranjem krvnog pritiska. Kod mlađih su moguće glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info