Stiv Džobs: Čovjek u mašini

0

Vijest koja će obradovati sve ljubitelje dokumentarnog filma, Epl uređaja i harizmatične ličnosti Stiva Džobsa, je da se dokumentarni film pod nazivom „Stiv Džobs: Čovjek u mašini“ premijerno prikazuje u okviru m:tel Open IPTV-a na kanalu HBO u četvrtak, 16. februara u 21.35.

U prepoznatljivoj crnoj rolki i plavim farmerkama, lik Stiva Džobsa je sveprisutan. Ali ko je bio na bini ispod ogromnog ajfona? Zašto se tuga raširila svijetom kad je on umro? U filmu „Stiv Džobs: Čovjek u mašini“, Oskarom nagrađeni reditelj Aleks Gibni prikazuje kritički osvrt na Džobsa, diveći mu se kao ikonoklastičkom geniju i javno ga optužujući da je licemjerni tiranin.

Film je iskrena priča o Eplovoj legendi i obiluje intervjuima obavljenim sa šačicom onih koji su mu bili bliski u raznim fazama njegovog života. „Stiv Džobs: Čovjek u mašini“ predstavlja snažan portret njegovog naslijeđa i našeg odnosa sa kompjuterom. Raskrinkava mit veći od života koji je namjerno stvorio i ispituje istrajnost njegovih dostignuća koja nastavljaju da oblikuju kulturu Silicijumske doline sve do danas.

Ukoliko se slučajno desi da propustite premijeru ovog brilijantnog filmskog ostvarenja, ne brinite. m:tel Open HBO videoteka je adresa gdje ćete ga moći naći i gledati ponovo i ponovo.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info