Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Samo će vam prvi dan ove radne sedmice donijeti neku blažu zabrinutost i razmišljanje da li ste uradili sve ono što je do vas. Već od utorka ulazite u jednu mnogo pozitivniju i podsticajniju fazu. Sve ono što je vezano za poslovna partnerstva i saradnje sada će krenuti da se odvija velikom brzinom. Ako neki dogovori “otpadnu”, ne žalite – ionako nisu bili za vas. Bitno je da vam dolaze dobre poslovne priče u kojima ćete moći da funkcionišete kako treba i budete zadovoljni realizacijom. Koristite svoju kreativnost koja je u ovom periodu jako izražena, napravite neke promjene, pokrenite nove stvari!

Ljubav. Vladar vašeg polja ljubavi i životne radosti, Merkur, ulazi početkom sedmice u vaš znak. Ne samo da ste vi sada spremni da date i primite ljubav već će se odmah pojaviti nove osobe u vašem životu ili će se oni koji su već u vašoj blizini mnogo više aktivirati. Komunikacija sa nekim se razbuktava, prijaju vam razgovori i susreti koji vas polako vode i ka ljubavnom kontaktu. Do kraja ove sedmice vaša maštanja će početi da se ostvaruju. Uživajte u ovim danima koji vam donose zadovoljstvo. Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, vaše polje ličnosti je sada jako naglašeno i budite svjesni da situacije u vašoj vezi sada zavise isključivo od vas. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete dovoljno pažnje, da je ne zanemarujete i ne okrećete se samo svojim ličnim interesima, jer bi to moglo da se odrazi na kvalitet vaših odnosa.

Zdravlje. Dokle god umijete da pronađete balans i ne iscrpljujete sebe, sve će u zdravstvenom segmentu funkcionisati više nego dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info