Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Možda sam početak sedmice i nije toliko obećavajuć, štaviše, vjerovatno ćete se u potpunosti “smoriti” po nekim pitanjima i već misliti da ništa od onoga što hoćete ne možete da ostvarite. Samo polako, vidjećete i sami, kako sedmica bude odmicala, da nije sve toliko crno kao što ste vi mislili. Počeće stvari da se okreću u vašu korist, uspjećete da pronađete zajednički jezik sa poslovnim partnerima i neki dogovori će krenuti da se odvijaju nesmetano. Na kraju sedmice ćete zaključiti da i niste prošli toliko loše.

Ljubav. Vaše polje ljubavi i životne radosti prosto cvjeta i mala je vjerovatnoća da, ako ste slobodni, nećete pronaći osobu koja će vam pokrenuti krvotok i učiniti da vam srce kao ludo bije. Prisustvo nekog čini da se vaše strasti raspaljuju i više ne želite i ne možete da se borite sa žudnjom i potrebom koja vas sve više obuzima. Pitanje je da li odnosi započeti u ovom periodu imaju trajnu vrijednost, ali je definitivno sigurno da će za vas biti kao “adrenalinska inekcija” da ćete se osjetiti ponovo živi, nesputani, zadovoljni. Zato, ne razmišljajte o “roku trajanja”, prepustite se i uživajte. Ako ste zauzeti, sigurno je da ćete povremeno gubiti strpljenje kada je partner u pitanju. Njegovi načini ponašanja prilično su zahtjevni u ovom periodu i imate osjećaj da samo gleda sebe. Neke situacije sada možete srediti, ali ćete zaista morati da se potrudite. Miks otvorenih razgovora i strasti sada može poboljšati situaciju.

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka će se uspješno nositi sa jačom energijom koja je u ovom periodu prisutna. Starija generacija neka bude više u pokretu, na svježem vazduhu. Promjene vremena mogu uticati na vas i donijeti vam migrenu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info