Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Zastoj u poslovnim dogovorima koji je prisutan početkom sedmice i koji vas i te kako može zabrinuti, vrlo brzo će biti riješen. Potrebno je samo malo više strpljenja i možda više prilagođavanja saradnicima i sve će krenuti nekim svojim normalnim tokom. U suštini, komunikacija je vaše glavno oružje tokom ove sedmice pa se potrudite da budete u kontaktu sa onima koji vas mogu poslovno podržati. Sada možete sklopiti dobre dogovore i otvoriti sebi vrata novih poslovnih saradnji. Osjećate se sigurnije nego inače.

Ljubav. U vašem polju ljubavi trenutno su i Mars i Venera pa je sigurno da će vam, ako se to već do sada nije dogodilo, srce vrlo brzo “zaigrati” za nekim. Doduše, moram priznati da se oko vas sada može vrtiti više osoba pa će pojedinima biti teško da naprave pravi izbor. Ne bi trebalo da se opterećujete i previše razmišljate, prepustite se dešavanjima i vidite u kojem pravcu će vas ona odnijeti. U vašim emotivnim relacijama postaje evidentno da se voljena osoba sve više trudi oko vas. Ako do sada i niste uspijevali da pronađete zajednički jezik po nekim pitanjima, sada će stvari početi polako da liježu na svoje mesto. Prava komunikacija se vraća u drugom dijelu ove sedmice. Ako ste planirali neki kraći put, on sada može biti realizovan. U suštini, nimalo loši dani su pred vama pa ih iskoristite do maksimuma.

Zdravlje. Zdravlje je i dalje promjenjiva stavka kod vas. Jačajte imunitet, pokušajte da izbjegavate stresne situacije. Takođe, više se krećite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info