Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Neke situacije u poslovnom segmentu izgledaju dosta obećavajuće i svakako biste trebali da im posvetite svoju pažnju. Uslovi koji su ponuđeni vam odgovaraju i smatrate da ste napravili dobar dogovor. Vaša situacija trenutno nije loša, naprotiv, samo biste trebali da obratite pažnju na detalje i da ne ulijćete baš “naglavačke” . Iako su šanse koje vam se otvaraju sada prilično dobre, budite svjesni da će se pokazati kao dosta zahtjevne i da ćete morati da im posvetite svoju punu pažnju.

Ljubav. Vladar vašeg polja ljubavi krenuo je retrogradno, što će nekima od vas donijeti potrebu i želju da malo čačkate po prošlosti. Nismo sigurni koliko je to u ovom periodu povoljno po vas, osim ako imate namjeru da neku priču u potpunosti “zaključite” i rasterećeni nastavite dalje. Ono što je izvjesno jeste da je sada oko vas mnogo novih osoba i na tu stranu biste trebali da se okrenete. Preko poslovnog segmenta ili svakodnevnice, jedna osoba ulazi u vaš život i odmah će vam jasno staviti do znanja da joj se dopadate. Voljena osoba trenutno može pronaći rješenje za vaše ponašanje, iako smatra da niste korektni i da ste samo okrenuti sebi, što je svakako istina, htjeli vi to da priznate ili ne. Sa malo više takta sa njene strane i dobrim načinima da probudi strasti, uglavnom ćete uspijevati da funkcionišete korektno.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika ovog znaka, zdravstvena situacija je više nego zadovoljavajuća. Ukoliko ste nešto stariji, može biti nekih manjih padova imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info