Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. U vašem polju svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti i kolega, ove sedmice imate pun Mjesec i pomračenje. Ovo će svakako dovesti do eskalacije dešavanja, ali i otvoriti vrata za velike promjene koje su pred vama. Sada i te kako imate pravu podršku i vrijeme je da napravite i neki konkretniji značajan potez ka onome što želite. Vijesti koje dolaze do vas su vrlo obećavajuće i mogu se odnositi na promjenu radnog mjesta ili na jačanje materijalnog segmenta. Sve u svemu, nimalo loša sedmica pred vama.

Ljubav. I na dalje ste u periodu kada vam je jako naglašen segment tajni. Neke priče se u ovom periodu mogu pokrenuti i to najviše preko poslovnog ili segmenta prijatelja i društvenih mreža. Više osoba se interesuje za vas i to će vam pomoći da se malo “uzdignete” i budete zadovoljniji. Strast je jako prisutna i moguće je da će vas ona “uvući” i pokrenuti jedan odnos. Zašto je potrebno da ovo bude tajna, to vjerovatno samo vi i druga strana znate. U vašim emotivnim relacijama sada je pravi trenutak da preispitate sebe, odnos prema voljenoj osobi, da shvatite šta želite, a šta ne. Istina je da sada jeste vrijeme da se stvari poprave pa pokušajte da maksimalno iskoristite ove dane. Što ste vi otvoreniji, to će se i voljena osoba više pokrenuti i biti spremnija na dogovor. Može doći do velikih pozitivnih promjena.

Zdravlje. Pravi trenutak da se popravi poljuljani imunitet i da se malo “dignete”. Kod starije populacije moguće su migrenozne glavobolje ili problemi sa sinusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info