Rak: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Ovo je sedmica kada ćete shvatiti da jedino promjenom sebe, svojih stavova i svog načina rada možete ostvariti i pozitivnu promjenu u poslovnom segmentu. Istina je da će vas situacije požurivati i primoravati vas da neke odluke donosite na brzinu ili u afektu, ali to je sada potrebno da izbjegnete. Možete vi i mnogo bolje od toga. Sedmica pred vama je dobra da napravite neke korekcije u postojećim saradnjama, ali i da otvorite vrata novim dogovorima. Od kolega ne očekujte neku naročitu podršku – oko svega ćete morati sami da se angažujete.

Ljubav. Jedna osoba preko poslovnog segmenta jako se trudi da vam se približi. Povremeno vam smeta njeno pomalo napadno ponašanje, ali u suštini jako vam prija ono što se dešava. Odavno se neko nije toliko angažovao oko vas. Dozvolite sebi da se malo opustite i otvorite za komunikaciju – vidjećete da ima zlatno srce i da joj svakako vrijedi posvetiti pažnju. Nemojte se iznenaditi ako vrlo brzo i strasti kod vas počnu da “rade”. Može biti vrlo interesantnih dešavanja sa ovom osobom. Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, ova sedmica vas zatiče u nekom razmimoilaženju, nekoj distanciranosti od partnera. S druge strane i vama i voljenoj osobi je jasno da se stvari mogu popraviti, a čini se da ste oboje sada i u potpunosti spremni na to. Ne budite isključivi i zahtjevni jedno prema drugom i sredićete situaciju.

Zdravlje. Mlađim Rakovima će pad imuniteta donijeti manju problematiku, koju je relativno lako riješiti. Kod starijih pripadnika znaka aktuelne su hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info