Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Samo za ponedjeljak pripremite svoje živce, jer tog dana možete očekivati problematiku u poslovnom segmentu – moguće je da će vas obaveze odjednom sa svih strana “napasti” ili da nećete uspjeti da ostvarite dogovore kojima ste se nadali. Ipak, već od utorka situacija se mijenja i budite sigurni da je pred vama sedmica ispunjena kvalitetnim dogovorima, dobrim kontaktima sa poslovnim partnerima i jakim poslovnim šansama. Inicijativa je u vašim rukama – ne oklijevajte da se pokrenete.

Ljubav. Pomračenje i pun Mjesec u vašem polju ljubavi donijeće slobodnim Ovnovima ulazak nove osobe u život i velike aktivnosti na ovom planu. Partner može doći preko poslovnih okolnosti ili će vas neki od bliskih prijatelja upoznati sa njim. Ako već postoji neko ko vam se dopada, ovdje će doći do događaja koji će velikom brzinom pokrenuti situaciju u pravcu veze. Svakako je pred vama izuzetno burna i ispunjena dešavanjima sedmica pa uživajte u njoj! Ako je u proteklom periodu bilo problema, nejasnoća, teških i komplikovanih situacija u odnosu sa osobom koju volite, sada je pravi trenutak da se to i ispravi. I voljena osoba i vi spremni ste da se otvorite, da konačno progovorite o onome što vas muči i, naravno, podignete svoj odnos na viši nivo. Komunikacija, ljubav, strast – sve je tu!

Zdravlje. Zdravstvena situacija je, poslije dužeg vremena, više nego dobra. Vrijeme je da se više aktivirate, da krenete na rekreaciju ili makar da šetate. Starijima manji problemi sa variranjem krvnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info