Lav: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Pomračenje i pun Mjesec u vašem znaku, tokom ove sedmice, dovode do kulminacije dešavanja u poslovnom segmentu, ali i do toga da ćete vi na drugačiji način početi da gledate na neke stvari. Postaje vam jasno šta morate da promijenite, ali i čega da se riješite da biste funkcionisali bolje i kvalitetnije. Neke će stvari u ovom periodu “otpasti”, ali vam zato dolaze novi dogovori, novi kontakti sa osobama sa kojima imate zajedničke interese. Izlazite iz perioda opterećenosti poslovnim obavezama i funkcionisaćete neuporedivo lakše.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, neke situacije bi tokom ove sedmice mogle delovati kao “okidač” i pokrenuti vas da onako, vrlo impulsivno, opet potražite osobu sa kojom ste ranije bili u emotivnom kontaktu. Ako ste oboje u međuvremenu dovoljno sazreli i promijenili se, od ovog bi možda i moglo ispasti nešto kvalitetno. No, ako je situacija ista kao i ranije – uzalud se vraćate korak unazad. Jedino ako imate samo želju da malo evocirate uspomene. Onima koji budu tražili nove osobe preko društvenih mreža, prijatelja ili izlazaka, ova sedmica može donijeti interesantna poznanstva. U vašim emotivnim relacijama je trenutno mirna situacija, ali možda previše statična za vaš ukus. Potrebno vam je da vas nešto pokrene pa možete malo impulsivno reagovati u kontaktu sa voljenom osobom, ali će ovi vaši “ispadi” biti kratkog daha i neće ugroziti vaš odnos.

Zdravlje. Stres je svakako prisutan i sa njim morate naći načina da se izborite. Fizički se osjećate prilično bolje nego u proteklom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info