Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. U polju posla i novca nalaze se trenutno Sunce i Merkur pa je sigurno da će se sve ono što je vezano za poslovni segment pokrenuti. Doduše, na samom početku sedmice očekujte neki zastoj ili ličnu nedoumicu, ali to vas neće držati na duže – vrlo brzo će vam biti jasno da ste povukli prave poteze. Okolnosti se sada mijenjaju u vašu korist i možete i sami biti iznenađeni brzinom i tempom dešavanja. Odnos sa kolegama i komunikacija sa saradnicima se popravljaju u velikoj mjeri.

Ljubav. Sa jednom osobom imate super komunikaciju, jako vam prija i jedva čekate na svaki novi susret ili razgovor s njom. Ovo je neko ko nosi jako pozitivnu energiju, ko svojim prisustvom čini da se osjećate dobro, podsticajno, raspoloženo. Nije ni čudo što ćete početi da razmišljate i u pravcu nečeg mnogo ozbiljnijeg od povremenih prijateljskih kontakata. Ipak, evidentno je da nećete požurivati situaciju već ćete sačekati da vidite da li će druga strana nešto pokrenuti. Pun Mjesec i pomračenje, koji padaju u vaše polje kriza i promjena, govore o tome da je vrijeme da u vašim partnerskim relacijama dođe do nekih velikih “rezova”. Sada je pravi trenutak da sa voljenom osobom sjednete, da istinski ozbiljno porazgovarate, da vidite gdje ste i u kom pravcu idete. Može doći do velikih poboljšanja u odnosu.

Zdravlje. Zdravstvena situacija jeste bolja, ali stres i dalje jako utiče na vas. Kod starije populacije može doći do manje prehlade i bolova u grlu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info