Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Naglašeno polje poslovne svakodnevnice, odgovornosti i obaveza prvenstveno govori o tome da se morate punom parom baciti na dnevna dešavanja. Ako postoje neke stvari koje niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite, bez većih posljedica. I odnos sa kolegama je dosta stabilniji pa nije ni čudo što će vam neki od njih ponuditi i svoju pomoć. Od nekih planova ćete morati da se oprostite, jer shvatate da ih je trenutno nemoguće realizovati. Tražite nešto novo gdje ćete moći da se usmjerite.

Ljubav. Poslovni segment se usamljenim Djevicama može pokazati kao izuzetno zanimljivo poprište za ljubavna dešavanja. Pojavljuju se neke nove osobe, a sa onima sa kojima ste već u kontaktu ostvarujete mnogo interesantniju komunikaciju. Jedna od njih vam jasno daje do znanja da je zainteresovana i za nešto mnogo više od kolegijalnog druženja. Ukoliko ste raspoloženi, pokrenite inicijativu za susret van posla i to u drugom dijelu sedmice. Ne samo da će vam prijati razgovor i druženje već se ovde mogu javiti i vrlo fine “varnice”. U emotivnim relacijama dolazi do opuštanja i postepenog nestanka tenzija koje su vas kao par pratile već duže vrijeme. U jednom trenutku ćete shvatiti da razmišljate i dogovarate se bez problema. I strast će početi da se vraća u vaš odnos.

Zdravlje. Sitniji problemi, u suštini – svaki čas će vam nešto faliti. Stres je zaslužan za jedan veliki dio ovih problema pa pokušajte da nešto uradite po ovom pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info