Blizanci: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Prelazak vladara vašeg znaka Merkura u znak Vodolije, u prvim danima ove sedmice, označiće za vas kraj perioda stegnutosti i neaktivnosti. Neki poslovni projekti, koji su bili u zastoju i koji su vas iscrpili, sada kreću ka realizaciji. Ne samo da ćete vi biti mnogo aktivniji već i oni sa kojima dolazite u kontakt će imati više razumijevanja i sluha pa će do dogovora dolaziti vrlo lako. Problemi i dileme koje ste imali se rješavaju i pred vama je sedmica kada ćete napraviti jedan veliki iskorak ka onome što želite.

Ljubav. Poslije zastoja koji je trajao neko vrijeme, slobodni Blizanci uspijevaju da ostvare pravu komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Kao da ste uspjeli da pronađete pravi način da joj priđete, ali moguće je i da je druga strana prevazišla neke svoje probleme ili barijere i sada je spremnija da vam se otvori i posveti. Dugi razgovori, stalno dopisivanje ili komunikacija preko društvenih mreža sve više će vas zbližavati i u drugom dijelu sedmice možete očekivati i susret koji vrlo obećava. Ukoliko ste zauzeti i sami ste svjesni da ste vi i partner prošli kroz jedan naporan period. Sada neke kockice počinju da liježu na svoje mjesto, vas dvoje sve češće uspijevate da ostvarite sklad i razumijevanje. I voljena osoba je svjesna svojih grešaka pa će se sa svoje strane potruditi da koriguje ponašanje i više vam se posveti.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika znaka neće biti problema sa zdravljem tokom ovog perioda. Stariji Blizanci ipak neka obrate pažnju na variranje krvnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info