Bik: Sedmični horoskop za period od 06.02. do 13.02.2017.

0

Posao. Naglašeno polje posla govori o velikim mogućnostima koje se tokom ove sedmice mogu otvoriti pred vama. Nemojte se iznervirati ako sam početak radne sedmice bude napet i ako vam se učini da ćete opet po nekim pitanjima “udariti glavom o zid” – sve će se ovo vrlo brzo raščistiti, a vi ćete probleme, koji vas duži period muče, uspjeti da riješite i zatvorite. Nemojte da dozvolite da vas nervoza “natjera” da bez razmišljanja i ishitreno povlačite neke poteze. Nema razloga za žurbu – dobri dani su pred vama.

Ljubav. Jedno novo poznanstvo u potpunosti je probudilo sva vaša čula. Prosto blistate, osmijeh vam je non stop na usnama i ova osoba vam je stalno u mislima. Druga strana vas oduševljava smislom za humor, svojom neposrednošću i vedrim duhom. Komunikacija je česta, a u drugom dijelu sedmice sigurno je da će doći i do susreta koji bi mogao da pokrene i emotivnu priču sa ovom osobom. Pojedinim Bikovima, koji su slobodni, ide zanimljiva komunikacija i često ćaskanje sa nekim preko društvenih mreža. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka jedino što će funkcionisati bez ikakvih problema je strast. Pošto vam određeno partnerovo ponašanje smeta, pokušaćete da mu na lijep način skrenete pažnju, mada će to sada biti prilično teško. Vaš emotivni partner zaista povremeno umije da se ponaša kao neodgovorno i zahtjevno derište.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je vrlo korektna, ali se potrudite da nađete dovoljno vremena za odmor i kvalitetan san. Pokušajte da kontrolišete nivo stresa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info