Dobro je biti m:tel Frend: Odaberi popust na dopunu ili poklon CD i učestvuj u nagradnoj igri

0

U zavisnosti od toga da li telefon dopunjavaš elektronskom dopunom ili putem vaučera, i u zavisnosti od toga da li ti je draži popust na dopunu ili bi možda radije volio dobiti na poklon novi album Aleksandre Radović, kompanija m:tel ima ponudu za tebe.

Ukoliko do 15. februara 2017. godine dopuniš svoj Frend račun elektronskom dopunom, možeš ostvari popust i do 50% na vrijednost dopuna od 7,50 KM do 100 KM. Najnižu vrijednost dopune sa popustom koju dobijaš na račun od 7,50 KM plaćaš 5 KM, a najvišu vrijednost dopune od 100 KM plaćaš 50 KM.

Ako voliš muziku Aleksandre Radović ili možda želiš nekom pokloniti njen najnoviji CD, onda kupi vaučer za dopunu od 10 KM i uživaj u njenom najnovijem albumu. Ovu ponudu možeš iskoristiti do 15. aprila 2017.  godine ili do isteka zaliha.

Dobro je biti Mtel FRENDI ne zaboravi, ako do 28. februara 2017. godine aktiviraš neki od Frend tarifnih planova, uštedićeš kombinujući minute za razgovor, SMS-ove i mobilni internet ili neograničen Viber ili Facebook, i ostvariti pravo na učešće u nagradnoj igri „Frend plan za novi stan“ u kojoj možeš osvojiti Huawei P9 lite, Huawei P9 ili glavnu nagradu – stan u svom gradu.

Za sve nedoumice i za više informacija besplatno pozovi m:tel  kontakt centar na 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info