Upoznajte se sa svojim m:tel virtuelnim asistentom

0

m:ia vam nudi odgovore

Često postavljate pitanje da li je vaš mobilni tarifni paket baš pravi izbor za vas? Da li je vrijeme za promjenu ili ne?

U cilju brzog i efikasnog rješavanja ovakvih dilema, kompanija m:tel je odlučila da vam izađe u susret i ponudi odgovore putem online korisničke podrške i m:ia – virtuelnog asistenta.

Između više dobrih opcija nekada nije lako odabrati najbolju, i upravo zato je tu m:ia.

Ona je tu da popriča sa vama o m:tel aktuelnoj ponudi prepaid i postpaid usluga, te da vam preporuči izbor koji najviše odgovara vašim navikama.

miam:ia je tu da vam pomogne i olakša nedoumicu da li vam Frend planovi više odgovaraju ili su Moj Mix tarife bolji izbor za vas. Međutim, tu asistenciji nije kraj. Ako vam m:ia preporuči Frend tarifu, ponudiće vam i najbolji tarifni plan koji će odgovoriti na sve vaše potrebe kada su u pitanju bonusi za mobilni internet, razgovore i porukice. Ukoliko je izbor pao na postpaid tarife Moj Mix, m:ia će vam pomoći da odaberete najprikladnij model i uživate u svim prednostima koje ove tarife nude.

Upoznajte se sa virtuelnim asistentom m:ia, odaberite tarifu ili tarifni plan po svojoj mjeri i uživajte u komunikaciji sa prijateljima.

m:ia vas očekuje ovdje.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info