Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Kad vas uhvati nervoza u prvom dijelu sedmice, nećete ni znati šta je najprije potrebno da uradite. Sa svih strana će vas neki događaji, kontakti i dogovori spopasti – teško ćete uspijevati da se organizujete i biće vam potrebna sva vaša umješnost da biste iz ovoga uspješno isplivali. Jedino što je izvjesno jeste da ćete završiti i ono što ste mislili da nećete privesti kraju. Tako je to kad vas sitaucije “potjeraju”. Ipak, u drugom dijelu sedmice hvatate već konce dešavanja u svoje ruke. Možete da odahnete i smirite se.

Ljubav. Vi ili zakočite pa ne možete da se pomjerite s mesta ili vas ljubavni događaji “napadnu” sa svih strana pa ne znate više na koju ćete stranu prije. Na ovaj prvi način ste u proteklom periodu funkcionisali, a sada je vrijeme da pređete na drugi. U prevodu – povremeno nećete znati gdje “udarate” od ljubavnih dešavanja. Sigurno je da ćete sa više osoba održavati komunikaciju, flertovati, susretati se, a neće vam biti strano ni da se upustite u neku prolaznu seksualnu kombinaciju. Štagod – samo da je zanimljivo, burno, da se nešto dešava! U vašim emotivnim relacijama, vrijeme je da voljenoj osobi posvetite mnogo više pažnje nego do sada. Nemojte se izgovarati poslom i nedostatkom vremena, to ionako možete regulisati do polovine sedmice. Makar u drugom dijelu ove sedmice budite u potpunosti na raspolaganju emotivnom partneru!

Zdravlje. Sve bi u zdravstvenom segmentu funkcionisalo baš kako treba, da se vi ne nervirate toliko. A taj stres – i sami znate – uvijek je kod vas okidač za veliki odliv energije i pad imuniteta. Dobro je što ćete ovo koliko toliko uspjeti da izbalansirate i smirite se.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info