Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Neophodno je da napravite neke velike rezove i promjene u svojim planovima, ali i dogovorima. Očigledno je da situacija neće moći da funkcioniše onako kako ste vi to zamislili. Moguće je da će u posljednjem trenutku doći do preokreta koji će vas iznenaditi. Možda ste previše očekivali od nekih osoba pa ćete biti razočarani kada shvatite koliko u suštini malo mogu da zaista i realizuju. Znate šta želite, ali počinjete da shvatate da će vam biti potrebno mnogo vremena da ovo i ostvarite.

Ljubav. Mars je već u polju vaših ozbiljnih partnerskih odnosa, a tokom ove sedmice priključiće mu se i Venera, vladarka vašeg znaka. Pošto će se voljena osoba u narednom periodu postaviti kao dosta dominantnija i zahtjevnija, biće neophodno da sa vaše strane bude više prilagođavanja i kompromisa. E, sad, pitanje je koliko ćete zaista to biti u stanju ili imati neke naročite želje za tim. Za sada, još uvijek ćete kroz strast uspijevati da “ispeglate” neke situacije. Kod slobodnih pripadnika ovog znaka miješaju se duboke i jake emocije sa potrebom da se prepustite i uživate samo u fizičkom kontaktu sa suprotnim polom. U prevodu – vi želite i potrebna vam je ona prava, istinska ljubav i povezanost, a ono što vam se “nudi” jeste strast i prolazni, neobavezni, odnosi. Razmislite kako i šta dalje.

Zdravlje. Izlazite iz perioda u kojem ste se često osjećali bez energije, statično, umorno. Kod starijih pripadnika ovog znaka mogu se javiti problemi sa sinusima, glavoboljama ili pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info