Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Samo nemojte da pretjerujete u nekim zahtjevima, da bespotrebno kočite određene dogovore i da pravite velike promjene u planovima i pred vama će biti jedna izuzetno povoljna poslovna sedmica. Saradnici su zainteresovani za kontakt sa vama, napravite solidan dogovor, imajući na umu ono što je dugoročno dobro za vas. Potrudite se da budete spremni na kompromis, ali u isto vrijeme racionalni, praktični i promišljeni. Polako ulazite u period sa mnogo boljim poslovnim šansama.

Ljubav. U vaše polje ljubavi i znak Ovna ušao je njegov vladar, Mars, a tokom ove sedmice u njega će ušetati i Venera, vladarka srca. Slobodnim pripadnicima ovog znaka idu neki zaista lijepi i podsticajni dani, ispunjeni novim poznanstvima, velikim interesovanjem suprotnog pola za vas, strašću. Možda još uvijek niste u najsjajnijem raspoloženju, ali ovo će se vrlo brzo promijeniti. Neke osobe već počinju da pokazuju veliko interesovanje za vas, a ni vi niste ravnodušni. Za razliku od slobodnih, koji zaista imaju predispozicije da uživaju, kod zauzetih se dešavaju problemi. Vi i partner nikako ne uspijevate da se uskladite i prevaziđete određenu problematiku koja postoji već duže vrijeme u odnosu. Neka kulminacija baš može biti do polovine ove sedmice. Najbolje je da oboje otvoreno porazgovarate.

Zdravlje. Pokušajte da kontrolišete stres, jer ste svjesni da ne činite dobro sebi. Polje pokreta i komunikacije je naglašeno, pronađite “izduvni ventil” kroz rekreaciju ili kroz razgovor sa osobama koje vas razumiju. Kod starijih pripadnika znaka problemi sa probavnim dijelom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info