Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. U polju poslovne svakodnevnice nalazi se vladar vašeg znaka, Mars, a u drugom dijelu sedmice pridružiće mu se i Venera, vladarka poslovno-partnerskih odnosa. Pred vama je period velikih aktivnosti, vaše inicijative, akcije i dešavanja. Ovu snagu koju trenutno imate moraćete malo da obuzdate, makar u prvim danima sedmice, da ne biste svojom žurbom i impulsivnošću pokvarili neke dogovore. Teško vam je da budete strpljivi, ali još uvijek morate funkcionisati pažljivo i proračunato.

Ljubav. Istina je da je vaš vladar Mars trenutno u znaku Ovna i mjestu svog vladarstva i zato ćete morati da budete svjesni da od vas trenutno zavisi u kom pravcu će odnos s partnerom ići. Ukoliko vi budete inicijator pozitivnih dešavanja, strasti – sve će biti kako treba. Ukoliko vi pak budete unosili nervozu, ponašali se suviše zahtjevno, impulsivno – i vaš odnos sa voljenom osobom će trpiti. Na vama je odgovornost trenutno. Ukoliko ste sami, trenutno ste isključili razmišljanja i srce, a uključili strasti na maksimum. Nema više čekanja niti odlaganja, znate dobro koga želite i nećete željeti da više budete strpljivi. Naredni period donijeće vam mnogobrojne ljubavne šanse, najviše preko poslovnog segmenta.

Zdravlje. Bez neke žurbe, brzine, testiranja sebe do krajnjih granica, kada je u pitanju sport ili rekreacija. Lako se možete povrijediti. Obratite više pažnje i u saobraćaju. Starija populacija Škorpija može imati probleme sa ramenim dijelom, rukama, koljenima, glavoboljom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info