Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Ono u što ste toliko dugo ulagali, sada će vam biti vraćeno. Očigledno je da su pred vama neki mnogo bolji i podsticajniji dani, kada ćete konačno moći da realizujete svoje planove. Doduše, u prvim danima ove sedmice očekujte veliki stres i nervozu kroz kontakte sa drugima i kroz dogovore. Nemojte sebi dozvoliti da vas situacije toliko izbace iz takta da poželite da neke stvari presiječete.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni –polako izlazite iz ljubavne minus faze. Neke stvari ste uspjeli da pomirite u sebi, znate šta želite i, takođe, znate da li ste spremni da čekate i da se borite za to. Ako mislite da ste na neku emotivnu prošlost stavili tačku, zaista je malo vjerovatno da je to tako. Ipak, bitno je da se vi bolje osjećate i da vedrije gledate u budućnost. Nekima od vas počeće i zanimljiva dešavanja kroz poslovni segment. Trenutno tu ima nekih osoba koje se žestoko interesuju za vas. U postojećim emotivnim relacijama – ista meta, isto rastojanje. Ni vi ni partner ne uspijevate da se stabilizujete pa odnos non stop klacka. Jedan dan mira, jedan dan žučnih rasprava i napetosti. Dokle ćete ovako, vjerovatno samo vas dvoje znate.

Zdravlje. Vaša energija se polako diže i, generalno, osjećaćete se sve bolje kako dani budu odmicali. Ono na šta morate da obratite pažnju je ishrana, ali i rekreacija. Suviše ste se usjedili. Stariji pripadnici znaka mogu imati manjih problema sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info