Rak: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Sve ono što je vezano za komunikaciju, dogovore, ali i papirološka pitanja, pod velikim je pritiskom i napetošću u prvim danima ove sedmice. Dolazićete u kontakt s ljudima s kojima se teško razumijete ili sa kojima samo uz velike napore uspijevate da ostvarite zadovoljavajući dogovor. Ne rješavajte stvari na brzinu i nemojte presijecati neke kontakte – razmislite dobro prije djelovanja. Mogući su manji problemi i sa nadređenima, potrudite se da budete taktičniji s njima. Još uvijek niste u mogućnosti da na zadovoljavajući način riješite probleme sa dokumentacijom ili dozvolama koje su vam potrebne.

Ljubav. Da bi došlo do mira i stabilizacije u vašim emotivnim odnosima, očigledno je potrebno da vi i voljena osoba u potpunosti raščistite neke probleme koji vas već duže vreme spotiču. Napetost je prisutna, nešto od toga su realne situacije, a nešto su sitnice koje ste vas dvoje prenaduvali i napravili velikima. Tenzija će se provlačiti u prvim danima sedmice, ali se nemojte povlačiti iz razgovora. Bolje je stvari reći, nego po ko zna koji put prećutati i ostaviti problem da “visi u vazduhu”. Dani oko vikenda mogu vam donijeti mirnije funkcionisanje i lakše kretanje ka stabilizaciji. Kod slobodnih – novo poznanstvo vas je u potpunosti preplavilo. Osoba koja se pojavljuje pokušava na svaki način da vas osvoji, a vi ste skloni da se prepustite i popustite pod naletom strasti koji vas je obuzeo.

Zdravlje. Problemi koji se već dosta dugo vuku kod vas, kao da nikako da prođu. Čak iako ste prizdravili, još uvijek vučete posljedice kroz slabost i manjak energije. Nikako ne uspijevate da pronađete dovoljno vremena za sebe i svoj odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info