Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Sedmica koja u svom prvom dijelu može donijeti neke neprijatnosti kroz komunikaciju, naročito sa nadređenima. Iako ćete imati želju da “odbrusite”, ne savjetuje vam se da budete impulsivni. Takođe, neke neprijatne vijesti mogu vas natjerati da prilagođavate svoje planove ili ponašanje u određenim situacijama. I pored ovih, sitnijih prepreka, sedmica pred vama je dobra da se aktivirate u punom smislu te riječi. Ušli ste u jedan izuzetan i podsticajan period, kada trebate biti inicijator dešavanja.

Ljubav. U polje ličnosti ušao je vladar vašeg znaka, Mars, a u drugom dijelu sedmice pridružiće mu se i vladarka srca i partnerskih odnosa, Venera. Slobodni će bukvalno doživjeti preporod – jaka energija koja se u vama budi, želja za pokretom, flertovanjem, osvajanjem! Sve je tokom ovog perioda na vašoj strani – svjesni ste da izazivate veliku pažnju gdje god da se pojavite pa koristite vrijeme koje je pred vama i ostvarite svoje ljubavne želje. Oni koji su još uvijek željni slobode i nesputanosti i smatraju da im još uvijek nije vrijeme da se “skrase”, uživaće u danima koji su ispred njih. U emotivnim vezama, ova sedmica će donijeti pojačane strasti i želju da više vremena provodite sa voljenom osobom. Možda komunikacija još uvijek ne funkcioniše baš kako treba, ali su zato dešavanja u spavaćoj sobi više nego burna.

Zdravlje. Sa Marsom u polju ličnosti, više je nego izvjesno da će zdravstveni oporavak brzo krenuti. Ipak, do polovine sedmice mogu vas pratiti posledice virusa koji ste preležali.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info