Lav: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Poslovni segment će vam oduzeti dosta energije u narednom periodu, ali nemojte žaliti truda – više je nego izvjesno da pravite jako dobre poteze i otvarate put za neke bolje stvari koje vam dolaze. Niste sigurni u neke dogovore ili u neke osobe sa kojima sarađujete – vi se potrudite da sa vaše strane sve bude korektno, a vrlo brzo će se utvrditi na koji će način druga strana odgovoriti. Istina je da trenutno samo kroz sitnice spoznajete da ste na pravom putu, ali vrlo brzo će doći i oni rezultati koje čekate.

Ljubav. Možda osoba koja vam se dopada u ovom periodu ne može da nađe pravi način da vam priđe ili pak ne nalazi u sebi dovoljno hrabrosti. Vi vidite da interesovanje sa njene strane postoji, ali vas zbunjuje njeno ponašanje – čas se povlači, čas postaje aktivna prema vama. Ne, ovo nije nikakva igra sa njene strane, već nesigurnost, zato je potrebno da joj vi malo “odškrinete vrata” i pomognete joj. Potrudite se da budete pokretač razgovora i inicijator dešavanja. Ukoliko ste u emotivnom odnosu – neophodno je da budete više aktivni i animirate voljenu osobu. Odnos trenutno jeste vrlo korektan, ali je sa vaše strane potrebno da se više potrudite, napravite neki dobar plan zajedničkih aktivnosti, iznenadite je, obradujete onim sitnicama za koje znate da voli i da joj prijaju. Ovo će oboma donijeti neke mirne i fine dane.

Zdravlje. Imate osjećaj da nikako ne uspijevate da u potpunosti obnovite svoju energiju. Često se osjećate teško ili iscrpljeno, a evidentno je da nemate ni dovoljno vremena za odmor i dobar san. Posvetite se više sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info