Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Od vas se u ovom periodu očekuje mnogo, a čini vam se da zauzvrat vi ne dobijate onoliko koliko zaslužujete. Nadređeni su vas natovarili obavezama da prosto ne možete da “prodišete”. Svi se nešto oslanjaju na vas, svi smatraju da samo vi možete završiti određene poslove, a vama je već svega preko glave. Koliko god da vam je teško, pokažite svoju snagu i odgovornost i u ovoj sedmici. Nemojte biti nervozni i impulsivni, jer ništa nećete time dobiti. Polako će se situacije raščistiti do kraja sedmice.

Ljubav. Dosta toga vam u ovom periodu odvlači pažnju od emotivnog segmenta. Neki od vas su se u potpunosti okrenuli ka materijalnoj i finansijskoj strani, ostavljajući ljubav “za neko bolje vrijeme”. Ali, baš taj poslovni segment može donijeti lijepa iznenađenja slobodnima – jedna osoba jeste već u vašoj blizini, ali za sada ne pokazuje na jači način namjeru da vas osvoji. Za sada se sve odvija samo na nivou komunikacije i povremenih poslovnih kontakata, ali će se tu stvari ubrzo promijeniti. U vašim emotivnim relacijama stoji mogućnost da popravite situaciju sa voljenom osobom. Doduše, to neće moći da ide baš lagano – kao da je potrebno da se prvo dobro isvađate i raščistite neke situacije, da bi sve krenulo normalnijim tokom. Od drugog dijela sedmice očekujte mirnije funkcionisanje sa partnerom.

Zdravlje. Energija i snaga vašeg organizma nije neiscrpna, pogotovo ako dozvolite da vas stres i napetost “izjedaju”. Pokušajte da pronađete vrijeme za sebe, za svoj odmor i relaksaciju. Popravite nešto i u načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info