Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Mnogo toga je izgledalo kao da će se riješiti brzo i bili ste maltene pa sto posto sigurni da možete računati na neke poslovne projekte ili na neke osobe. Međutim, dolazi do neočekivanih zastoja ili promjena, koje vam samo donose nervozu i čine da žurite, a vi znate i sami – u žurbi ste i te kako skloni da pravite greške. Ako preuzmete previše na sebe, više je nego izvjesno da nećete ni pola uraditi. Zato je neophodno da napravite dobar plan, da se organizujete. Samo polako, riješićete vi ovo do kraja sedmice.

Ljubav. Napeti ste zbog nekih situacija koje se vezuju za poslovni ili za finansijski segment pa svoju nervozu najviše ispoljavate na one koji su vam najbliži. Nervira vas svaka pa i najmanja sitnica od strane voljene osobe i možete burno reagovati i praviti “od miša slona”. Malo rashladite glavu i promijenite svoje ponašanje, da ne bi dolazilo do nekih bespotrebnih rasprava. Svoj temperament bolje pokažite u spavaćoj sobi i obogatite seksualni život vas i voljene osobe. Ukoliko ste sami, niste dobili ono što ste očekivali ili se osoba koja vam se dopada neočekivano povukla. Međutim, Venera i Mars u polju strasti otvaraju vam jedan buran period koji vam donosi i te kako interesantna iznenađenja. Neke osobe preko poslovnog segmenta već počinju da vas “oblijeću”.

Zdravlje. Mogući su problemi sa stomačnim dijelom, sa probavom. Takođe, neki od vas će češće nego inače imati problema sa glavoboljom ili bolovima u vratnom i ramenom dijelu. Dosta toga što vam se dešava je posljedica stresa, nervoze i napetosti. Pokušajte da uradite nešto po tom pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info