Blizanci: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Dragi Blizanci, osjećaj težine koji vučete kroz poslovni segment prestaće i to vrlo brzo. Vidjećete i sami da će već ove sedmice neki pomaci (doduše sitni) krenuti, samo otvarajući put narednom periodu koji tek donosi dobre stvari za vas. Sada, potrudite se da održite smirenost u nekim napetim poslovnim situacijama, ne nervirajte se, već pokušajte da se prilagodite. Sigurno je da će vam ići na živce i ljudi i dešavanja pa nemojte biti impulsivci, donositi odluke u trenutku ili presijecati neke odnose.

Ljubav. Vi ste nešto nervozni, a vaša nervoza nema veze sa odnosom sa voljenom osobom. Moguće je da ste pritisnuti nekim poslovnim ili finansijskim okolnostima, pa samo što “ne ujedate”. Do polovine sedmice voljenoj osobi će stvarno biti teško da pronađe neki kompromis s vama. Ne dramite bez razloga, bolje se potrudite da smirite situaciju i da ponovo uspostavite sklad. Bolji dani za ljubav su pred slobodnim Blizancima. Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, krenuće u drugom dijelu sedmice da podržava vaš znak i to iz polja prijatelja, druženja, izlazaka. Možda vi još uvijek niste u nekom naročitom fazonu ni raspoloženi posebno za ljubav, ali ni vi ne možete da poreknete da primjećujete da se sve više osoba suprotnog pola mota oko vas, pokušavajući da vas osvoji. Stvari će se tek pokrenuti kako treba.

Zdravlje. Polje zdravlja je dosta bolje nego u proteklom periodu. Sigurno je da ćete se osjećati dobro. Jedino će kod starije populacije još biti prisutan blagi pad energije, ali i to se polako sređuje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info