Bik: Sedmični horoskop za period od 30.01. do 06.02.2017.

0

Posao. Nervoza će sigurno obilježiti prvi dio ove sedmice. Neki dogovori ili saradnje na koje ste računali odlažu se ili dolazi do velikih promjena, koje vam ni na koji način ne odgovaraju. Najviše mrzite da mijenjate svoje planove u posljednjem trenutku, a sada ćete to biti prinuđeni da učinite. Takođe, poslovi koje ste pokrenuli u proteklom periodu ne daju rezultate koje ste očekivali. Nemate razloga za brigu, sve ono što je u zastoju pokrenuće se vrlo brzo, već od naredne sedmice. Bolji poslovni period je tek pred vama.

Ljubav. Naglašeno polje tajni, u kojem su tranzitni Mars, ali i planeta koja vlada vašim znakom, Venera, pratiće vas u narednom periodu. Ne samo to, Venera u Ovnu više potencira potrebu za strašću, za osvajačkim poduhvatima, lako i brzo se upušta u odnose sa suprotnim polom, ne želeći da razmišlja o tome šta budućnost može tom odnosu donijeti. Iz tog razloga i kod slobodnih i kod zauzetih može se javiti potreba da se upuste u nešto što će biti skriveno, daleko od očiju javnosti. Preplaviće vas nemiri, želje, strasti i lako je moguće da pokleknete pred njima. Ukoliko ste zauzeti – bilo bi dobro da razmislite prije nego što se odlučite za tako nešto. Ukoliko ste slobodni – svoje “apetite” za ljubavlju ćete teško uspijevati da kontrolišete. Neki od vas će se voditi devizom “samo jednom se živi”.

Zdravlje. Kod starije populacije se mogu javiti problemi sa pritiskom ili sa spavanjem. Mlađi pripadnici znaka bi trebali više da se bave fizičkom aktivnošću.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info