Svečana završnica “Frend košarkaške lige”

0

Svečana završnica i uručenje nagrada i priznanja u okviru Frend košarkaške lige, biće održana u nedjelju 29. januara 2017. godine, u sportskoj sali Osnovne škole “Borisav Stanković” u Banjaluci, na adresi Ivana Kosančića 2. Program završnice počinje u 10 časova, a centralni događaj biće organizovan u 12 časova.

Osnovni cilj takmičenja „Frend košarkaška liga“ je druženje mališana i promocija košarke kao sporta. Ovogodišnje takmičenje je trajalo pet dana, od 18. do 22. januara, i okupilo je oko 300 djevojčica i dječaka uzrasta do 14 godina. Mladi iz Partizanovih škola košarke u Banjaluci, Bijeljini i Prnjavoru su se okupili na jednom mjestu, te su uz zabavu i fair-play odigrali više od 50 prijateljskih utakmica. Njima su se pridružiti i mladi košarkaši iz Novog Grada.

Na završnom događaju biće odigrane “all star” utakmice pionira, kadeta, ali i najmlađih košarkaša. Takođe, ovom prilikom biće uručeni prigodni pokloni i priznanja učesnicima.

Generalni sponzor pravog malog „festivala košarke“ je kompanija m:tel, koja već drugu godinu podržava ovaj događaj, ali i mnoge druge slične manifestacije koji promovišu sport među mladima.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info