MODA: Evo koji trendovi su hit ove godine!

0

Upravo sljedeći trendovi su najveći hitovi ove godine!

Karneri, volani i čipka

Elegancija i ženstvenost u punom su jeku ove godine. A kada je već riječ o eleganciji i ženstvenosti, neki od par jednostavnih načina i da ih postignete svakako su privlačna haljina od čipke, razigrani volani i nježni karneri. Zaista, ovaj trend svakoj ženi odlično pristaje i nema bojazni da ga nećete moći “iznijeti”.

Cvjetni dezen

Komadi garderobe sa cvjetnim dezenom popularni su već nekoliko sezona i sasvim je jasno zašto: osim što su veoma popularni tokom ljeta, jednako su poželjni i tokom hladnijih mjeseci. Dakle, idealni za sva godišnja doba. Suknja ili bluza sa cvjetnih dezenom sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice tokom tmurnih dana.

Sportski šik

Sportski šik, zbog svoje univerzalnosti i jednostavnosti, uvijek je bio (a i ostaće) veoma popularan. Ipak, ne zaboravite osnovna pravila ovog stila: nemojte kombinovati više od tri boje, izbjegavajte komade garderobe na kojima se nalazi veliki logo datog brenda i nemojte preopteretiti svoj izgled gomilom bespotrebnih detalja.

Kratka majica

Popularni trend s početka ovog milenijuma ponovo je jako popularan ove godine. Lako se može kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, bez obzira da li su u pitanju suknja, farmerice ili klasične pantalone. Naravno, ne pristaje dobro baš svakoj ženi, ali i tu postoji mali trik: ako ste nesigurne, kratku majicu kombinujte sa suknjom ili pantalonama sa visokim strukom.

Pruge

One su jedan od najvećih trendova ove godine. Ovaj vanvremenski uzorak možete vidjeti u svim oblicima, bojama, veličinama i na svim komadima garderobe: od panatalona preko suknje i košulje do haljine i majice.

Cigaret pantalone

Ovaj model pantalona odavno je sinonim elegancije i privlačnosti, a odlično je što se mogu nositi u svim prilikama. Fantastičan poslovni stajling stvorićete ukoliko cigaret pantalone kombinujete sa košuljom ili bluzom.

50 nijansi ružičaste

Sve, ali apsolutno sve, nijanse ružičaste biće i više nego poželjne ove godine. Od zlatno ružičaste preko fuksije do puder ružičaste. Pantalone, torbe, bluze čak i cipele – sve što možete zamisliti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info