Zaljubi se u nekog ko će se iz sve snage boriti za tebe

0

Zaljubi se u nekog ko će se iz sve snage boriti za tebe. Ko će učiniti sve što je u njegovoj moći samo da bude s tobom, bez obzira na prepreke koje će mu stati na put.

Zaljubi se u nekog ko će biti uz tebe kada je najgore. Zaljubi se u nekoga ko te voli, a ne samo da želi u krevet s tobom. Zaljubi se u nekoga ko će biti s tobom, čak i ako je njegova porodica protiv vas.

Zaljubi se u nekoga ko ignoriše kritike, ko ignoriše zvijezde. Ko nikada ne bi dopustio da se brineš o budućnosti s njim.

Bez obzira na udaljenost, vrijeme promjena, stres, zaljubi se u nekoga ko ne brine o tome. Zaljubi se u nekoga ko pozdravlja izazov, jer zna da vam ništa neće stati na put.

Zaljubi se u nekoga ko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš vjerovati kada kaže: “Zauvijek”.

Zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u srodne duše dok nije sreo tebe.

Zaljubi se u nekog ko će se iz sve snage boriti za tebeZaljubi se u nekoga ko je dobar prema tvojoj majci, a koji se ne boji tvog oca. Zaljubi se u nekoga ko će poštovati tvoje sestre i braću i prijatelje, jer zna koliko ti znače.

Zaljubi se u nekoga ko nikada ne odustaje. Ko zna da vas dvoje imate nešto nevjerovatno. U onog koji neće dopustiti da odeš. Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Koja želi izgraditi porodicu s sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći: “Uzimam”.

Ne gubi vrijeme na nekog ko sumnja da će imati budućnost s tobom. Ko kaže da si premlada. Ko samo želi seks zabavu. Ne gubi vrijeme na nekoga ko želi avanturu.

Zaljubi se u nekoga ko cijeni što te ima u svom životu, ko čaroliju vaše ljubavi ne uzima zdravo za gotovo, ko zahvaljuje što si s njim.

Zaljubi se u nekoga ko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon najgore svađe te neće prestati voljeti. Neko ko će svaki dan pronaći nešto novo na tebi što će zavoljeti. Zaljubi se u onog koji vas dvoje gleda kao tim.

Zaljubi se u nekoga ko nikada od tebe ne odustaje. Ko te čuva, pazi i štiti kao niko do sada. Zaljubi se u nekoga ko se svim snagama bori i prošao bi i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.

Izvor: Zdrava i sretna

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info