Mame, šta će vaša princeza obući za prvi rođendan?

0

Bliži se i taj radosni dan: ona će napuniti prvu godinu. Kako je samo bila nestašna sve to vrijeme i da ste, kojim slučajem, svaki dan zapisivali šta je u posljednjih godinu dana radila, sigurni smo da bi to bila knjiga od bar hiljadu strana.

Prvi rođendan uvijek je poseban pa je sasvim u redu i normalno što želite da vaša princeza izgleda prekrasno tog posebnog dana. Ipak, u moru raznih materijala i modela, šta odabrati? Prije svega, to MORA da bude vrhunski pamuk koji je tako nježan prema dječijoj koži. A onda, opet, gdje ga naći? E pa, drage mame, imamo odličan prijedlog: posjetite Bojprom prodavnicu bebi i dječije opreme i odjeće! Kod njih je trenutno sniženje, a mi vam donosimo neke od najljepših kreacija u kojima će vaša djevojčica izgledati kao prava princeza iz bajke.

 

Puder ružičasta haljinica sa sitnim tufnicama, u kombinaciji sa bijelom bundicom, zaista je odličan izbor. Apsolutno bajkovito.

 

Priznajemo – volimo stereotipe! Ružičasta je prekrasna nijansa i nećete pogriješiti ako vašu djevojčicu obučete u ružičasto od glave do pete.

 

Haljinica dugih rukava čiji su glavni detalji sitni karneri i ruže zaista izgleda preslatko.

 

Da ne bude kako smo pristrasni prema ružičastoj boji – i teget haljinica sa sitnim tufnicama jednako je lijepa i poželjna.

 

Stotinu i jedna ruža (i ruže uopšteno) odličan su detalj koji ovu haljinicu čini tako slatkom i simpatičnom.

 

I crvena haljinica će vašoj princezi stajati kao salivena.

 

Cvijeće svi vole, a vaša djevojčica će u ovoj haljinici izgledati kao okupana cvijećem.

 

Ova je nešto svjetlija od prethodne i kod nje preovladava ružičasta boja, a preslatka mašnica daje joj posebnu draž.

Sve artikle potražite u Bojprom prodavnicama, a izdvojene haljinice trenutno su na sniženju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info