Uz Samsung Galaxy J7 sve je na pravom mjestu

0

U ponudi kompanije m:tel već od 6,68 KM mjesečno

Samsung telefoni J serije su se pokazali kao izuzetno dobri, a odnos cijene i kvaliteta zaslužuje visoku ocjenu. Jedan od telefona koji rado preporučujemo je Samsung Galaxy J7 (2016) koji posjeduje vrhunski dizajn uz izuzetne performanse koji će zadovoljiti i zahtjevnije korisnike.

Odlikuju ga 5.5 inčni Super AMOLED HD ekran, Octa-Core 1.6GHz +1GHz, 2 GB RAM-a i 16 GB memorije. Pored toga tu je i odlična AF kamera od 13 MP sa LED blicem i prednja kamera od 5 MP.

Metalni okvir ovog telefona naglašava skladnost dizajna, a čini ga i dodatno otpornim u svakodnevnoj upotrebi.

Samsung Galaxy J7 (2016)Ljubitelji fotografije će uživati u najoštrijim fotografijama čak i u najtamnijim uslovima uz poboljšan brzi objektiv i na prednjoj i na glavnoj kameri, koji propušta još više svjetlosti u vaše fotografije.

Prednja LED bljeskalica i Beauty način rada omogućiće vam da izgledate sjajno uz najbolje moguće svjetlo, a opcija fotografisanja pokretom dlana osiguraće savršen kadar u samo nekoliko sekundi.

Uz Samsung Galaxy J7 (2016) sve je na pravom mjestu. Bez čekanja možete pristupiti mnoštvu bitnih informacija na svom telefonu uključujući stanje baterije, RAM i zaštitu uređaja, kad vam je to najviše potrebno.

Ovaj model dolazi  uz dugovječnu poboljšanu bateriju s načinom rada za dodatnu uštedu energije.

Vaše je samo da odaberete najidealniju Moj Mix kombinaciju bonusa za razgovore, poruke i mobilni internet, spojite je sa omiljenim modelom telefona i kupujete na rate.

Najbolje od svega da Samsung Galaxy J7 (2016) uz m:tel Moj Mix Top tarifu može biti vaš uz mjesečnu ratu već od 6,68 KM uz jednokratnu doplatu od 38,4 KM.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info