Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Neke poslovne konstrukcije i planovi koje ste zacrtali možda i jesu ostvarivi, ali ne baš na lagan način. Ako očekujete da ove sedmice sve ide “kao po loju”, brzo ćete shvatiti da je neke blokade malo teže zaobići. Sada će ka realizaciji ići samo ono što ste dobro isplanirali i organizovali i u šta ste uložili dovoljno truda i vremena. Čak i ako u ovom periodu ne pokrenete ono što želite, spoznaćete gdje su vaše greške i potrudićete se da ih ispravite. Imaćete šansu da ponovo pokrenete neke projekte, ovaj put na bolji način, ali sljedeće sedmice.

Ljubav. Ako ste slobodni, neki prijateljski odnosi su na granici da prerastu u nešto više. Možda biste vi to i željeli, ali još uvek nemate potpuno jasnu sliku u svojoj glavi. Čas biste da se stvari dese, čas razmišljate šta bi vam to u budućnosti donijelo. Ako osoba koja vam se dopada ide preko segmenta posla, apsolutno je ista situacija. Ostati samo u kolegijalnom odnosu ili se prepustiti strastima? Mlad Mjesec u vašem znaku od vikenda donijeće nove poglede na ono što vas muči. Ubrzo ćete neke stvari sami sa sobom razriješiti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, trebali biste da se čuvate potrebe da budete uvijek i u svemu u pravu kada je partner u pitanju. Voljena osoba vam se prilagođava, a vi non stop istjerujete svoju volju. Postavite se nježnije i mekše prema partneru.

Zdravlje. Do vikenda se držite kako znate i umijete, radite na svom imunitetu, odmarajte se, činite sve ono što je potrebno da biste se energetski digli. Od tog perioda ulazite u novu životnu fazu kada je zdravlje u pitanju i tegobe će ostati iza vas.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info