Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Svjesni ste da neke odgovornosti morate prihvatiti i postaviti se potpuno drugačije nego do sada. Vaša pažnja je u proteklom periodu dosta lutala, izbjegavali ste obaveze i odlagali ih i sada ćete vjerovatno morati da uradite sve odjednom i to u kratkom vremenskom roku. Ne kukajte, imali ste priliku da ovo riješite bez problema. Ako nečije riječi doživljavate kao kritiku i prekor, ne reagujte odbrambeno i kroz tenziju – prvo razmislite da li ste svojim ponašanjem ovo i zaslužili. Do kraja sedmice ćete završiti sve ono što vas je opterećivalo.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju ljubavi otvoriće pred slobodnim Vagama period kada ćete moći da ostvarite svoje emotivne želje i težnje. Ipak, njegovo dejstvo kreće tek od vikenda, a vrijeme do tada će vam uglavnom proteći u nekoj formi nezadovoljstva. Sa osobom koja vam se dopada imate smanjenu komunikaciju ili se sve odvija suviše polako. Aktivni su kontakti sa onima sa kojima imate razliku u godinama, a mogu se pojaviti i bivši partneri, čisto da vas podsjete na sebe. U vašim emotivnim relacijama stvari definitivno ne idu onako kako biste vi željeli. Planove vas i voljene osobe je teško uskladiti i vi ćete često imati osjećaj da se partner ne trudi dovoljno. Vi lično biste trebali da se ponašate odgovornije prema partneru i da mu posvetite više vremena i pažnje.

Zdravlje. Konjukcija vaše vladarke Venere i Hirona (bolna tačka) može neke zdravstvene tegobe, za koje ste mislili da ste im stali na kraj, ponovo pokrenuti. Na svu sreću, ovo je prolazan aspekt i vjerovatno ćete samo par dana imati smanjenu energiju.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info