Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Iako će prve dane ove sedmice obilježiti veliko nezadovoljstvo i neizvijesnost, kada je poslovni segment u pitanju, ipak će se ovaj period pokazati kao dosta dobar po vas. Merkur u polju posla i novca konačno izlazi iz svoje sjenke, što vama donosi veću angažovanost, ali i bolje rezultate u dogovorima sa poslovnim partnerima. Takođe, mlad Mjesec u polju komunikacije dodatno baca fokus na razgovore, susrete sa saradnicima koji sada mogu donijeti brze realizacije. Jedino će odnos sa kolegama biti povremeno napet.

Ljubav. Sve vezano za prošla emotivna iskustva kod slobodnih se sada posebno aktivira. Nezadovoljstvo trenutnom emotivnom situacijom i statičnošću, neke od vas će natjerati da se okrenu ka bivšim emotivnim partnerima i u kontaktu sa njima potraže utjehu. Vrlo su aktuelne i ljubavne konekcije sa osobama sa kojima imate razliku u godinama. Mlad Mjesec u polju komunikacije i pokreta aktiviraće vas da neke stvari rješavate. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, slijedi vam vrlo promjenjivo raspoloženje, ali i odnos prema voljenoj osobi. Trudite se da budete odgovorni i korektni, ali vas neke situacije pritiskaju i sa njima se teško borite. Emotivnom partneru će biti teško da funkcioniše pored vas. Neophodno je više usklađivanja i razumijevanja.

Zdravlje. Ne vodite računa o sebi pa nije ni čudo što zdravstveni segment nije baš najbolji. Potrebno je da se više posvetite stanju svog organizma i promijenite neke loše navike.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info