Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Više vam je zaista nekih situacija preko glave, osjećate se umorno i povremeno mislite da nikada nećete izaći iz nekog začaranog kruga dešavanja. Naravno da hoćete, štaviše – ove sedmice imate odlične šanse da, kroz komunikaciju i dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima, regulišete mnoga pitanja. Vladar vašeg znaka, Mars, ulazi u svoje sedište, u Ovna – vaše polje poslovne svakodnevnice. Računajte da će se stvari pokrenuti ubrzo baš onako kako vi želite. Mlad Mjesec donosi privatnicima ulazak u stabilniji poslovni period.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju doma i porodice govori o ulasku u period kada će vaše bračne relacije početi da funkcionišu drugačije, stabilnije. Oni koji su u emotivnim vezama imaće neke nedoumice – možda vam neće biti jasno na koji način da se postavite prema voljenoj osobi, jer su vam njena ponašanja nerazumljiva i čudna. Partner ima svojih problema i zato se i ponaša na ovaj način – potrudite se da mu olakšate i da vi preuzmete vođenje odnosa u svoje ruke. Slobodnima ova sedmica može donijeti ulazak u trajnu priču ili makar konkretnije pomake da do toga zaista i dođe. Ulazak Marsa, vašeg vladara, u svoje sjedište i znak Ovna donijeće vam veću inicijativu i angažovanost, ali i probuditi usnule strasti u vama. Zanimljivi dani su ispred vas.

Zdravlje. Ulazak Marsa u polje zdravlja definitivno donosi veću energiju i sposobnost da lakše prevaziđete zdravstvenu problematiku. Energetski pad, koji trenutno postoji, neće trajati još dugo.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info