Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. U ovom periodu imate osjećaj da je sve protiv vas. Pritiskaju vas osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi, pritiskaju vas šefovi i nikako ne možete da se ove presije oslobodite. Sada, nažalost, ne možete uraditi ništa time što ćete se buniti, pokušavati da istjerujete svoju volju. Okolnosti vas suviše stežu i morate da im se prilagodite, svidjelo vam se to ili ne. Ono što vam je dobro postavljeno jesu usluge i podrška od nekih osoba – sada možete ostvariti jači kontakt sa nekim ko bi mogao da vam pomogne.

Ljubav. Osjećaj stegnutosti, kada je emotivni segment u pitanju. Jako nezadovoljstvo, bez obzira na to da li ste slobodni ili još uvijek čeznete za nekim bivšim partnerom. Ove sedmice je baš ta emotivna prošlost aktuelna, ali i kontakti sa osobama sa razlikom u godinama. Sve se može pokrenuti već od prvih dana sedmice, a koliko će vam to donijeti zadovoljstvo i sigurnost, to ćete tek vidjeti. Ako je za utjehu, još ova sedmica vam je ovakva, nikakva kada je ljubav u pitanju, a onda konačno izlazite iz perioda težine. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, toliko ste pritisnuti nezadovoljstvom (koje ne mora biti zbog voljene osobe) da ne možete da funkcionišete u svom starom maniru. Čas ste prema partneru korektni, čas se povlačite i distancirate. Biće lakše od vikenda.

Zdravlje. Loše mentalno stanje odražava se na fizičko zdravlje. Mlad Mjesec u polju podsvijesti govori da ulazite u period kada ćete moći stabilnije da funkcionišete.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info