Rak: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Ove sedmice, vladar vašeg znaka, Mjesec, ponovo se “rađa” u znaku Vodolije i vašem polju promjena. Mladi Mjesec vam donosi ulazak u period većih aktivnosti u poslovnom segmentu. Odmah po ulasku u radnu sedmicu shvatate da se morate na drugačiji način postaviti prema svojim poslovnim obavezama, ali i prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Ozbiljnost i odgovornost su trenutno vaši prioriteti. Odličan period za dogovore svake vrste, pronaći ćete rješenje za bilo koju situaciju koja se postavi pred vas.

Ljubav. Dok se s jedne strane komunikacija sa osobom koja vam se dopada razvija sve više i više, s druge strane rastu nemiri u vama. Unutrašnja nesigurnost, koja u ovom trenutku postoji, vjerovatno je povezana sa nekim prethodnim emotivnim iskustvima, koja vam ne dozvoljavaju da se u potpunosti opustite i “zaronite” u ovu priču. Pretjerana razmišljanja će vas sada samo kočiti, opustite se i pustite da vas emocije preplave. Vrijeme je da Rakovi u emotivnim vezama pokrenu neke priče sa partnerom. Problemi se više ne mogu gurati pod tepih i pravi je trenutak da se o njima i progovori, jer je to jedini način da biste ih kao par riješili i prevazišli. Istina je da situacija neće baš uvijek biti lagana i da će povremeno biti tenzije, ali to ne teba da vas zaustavi.

Zdravlje. Do vikenda vas i dalje prati nešto slabiji imunitet i lak gubitak energije. Dosta se trošite, zato biste trebali da se i više odmarate i da pojačate ishranu.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info