Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.01. do 30.01.2017.

0

Posao. Dvije su vam stvari ove sedmice bitne – prva, da ne žurite nigdje, jer je potrebno da se neke poslovne situacije raščiste i da vam bude potpuno jasno šta se dešava. Druga – polje komunikacije i dogovora vam je fenomenalno postavljeno i kroz kontakte i razgovore ćete em uspjeti da riješite neka pitanja em ćete moći da napravite par sastanaka koji dosta obećavaju. Takođe, neke šanse koje su u proteklom periodu “stavljene na pauzu”, sada vam se mogu opet otvoriti. Užurbana, ali uspješna nedelja je pred vama.

Ljubav. Emotivni partner će se više puta u ovom periodu “ujesti za jezik” i preći preko nekih situacija zbog kojih bi do sada dizao galamu. Jasno mu je da su neki njegovi zahtjevi bili pretjerani, a ponašanja prema vama ne baš uvijek korektna. Zato će se truditi da dovede stvari u normalu. Taman na vrijeme, jer je vama nekih situacija već preko glave. Ako ste slobodni – vladar vašeg znaka, Mars, na posljednjim je stepenima znaka Riba i oko vikenda ulazi u vaše polje ličnosti. Neke nejasnoće, kada je emotivni segment u pitanju, počeće da se raščišćavaju, a kockice da se sklapaju. Pravi je trenutak da se više aktivirate prema osobama koje su vam interesantne i privlačne, ali i generalno – izlazite, družite se, sklapajte nova prijateljstva – iz ovog segmenta vam idu zanimljive emotivne prilike, kao i preko društvenih mreža.

Zdravlje. Ne kaže se bez razloga da je “noć najtamnija pred zoru”. Do vikenda možete biti naglašeno umorni, bez energije, pospani i može vam izgledati kao da neke zdravstvene tegobe neće nikada proći. Opustite se, oporavak slijedi već od vikenda.

Izvor: Moj Astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info